ÜBER UNS

Wer sind wir?

Seit 25 Jahren die Firma iSOLE GmbH, mit Sitz in Berlin.

Das Hauptziel unseres Unternehmens ist es, ausgezeichnete Schall- und Wärmedämmung, Sicherheit im Haus und eine bessere optische Erscheinung des Raumes zu realisieren.

Кои сме ние?

Компанијата Исоле гмбх ДООЕЛ, Радовиш со седиште во Радовиш и производствен погон во Струмица на ул.Панко Брашнаров бр.22, Струмица.

Основната цел на нашата компанија е да обезбеди сигурност и безбеднот во домот, одлична звучна и термичка изолација и подобар визуелен изглед на просторот. Наши потрошувачи се клиенти кои имаат потреба од алуминиумски елемнти со висок квалитет, кои се изработени по мерка и желба на купувачот.